Vlieland

Nachtleven op Vlieland: Bars cafés en avondevenementen

Nachtleven op Vlieland: Bars cafés en avondevenementen

Nachtleven op Vlieland: Bars, cafés en avondevenementen

Als je op Vlieland verblijft, kan het nachtleven net zo bruisend zijn als overdag! Het eiland heeft een aantal gezellige bars en cafés waar je kunt genieten van een drankje en de avond kunt doorbrengen. Daarnaast worden er regelmatig leuke avondevenementen georganiseerd waar je je helemaal kunt uitleven. In dit artikel neem ik je mee op een ontdekkingsreis door het nachtleven van Vlieland.

Bars en cafés

Op Vlieland zijn verschillende bars en cafés te vinden waar je terecht kunt voor een gezellige avond. Of je nu houdt van een knusse bruine kroeg of liever een hippe cocktailbar bezoekt, er is voor ieder wat wils. Hier zijn een aantal aanraders:

De Oude Stoep

Locatie: Dorpsstraat 61

De Oude Stoep is een gezellig bruin café waar je terecht kunt voor een goed glas bier of een lekkere borrel. De sfeer is er altijd gemoedelijk en de locals zijn vriendelijk.

De Bolder

Locatie: Willemspad 9

Bij De Bolder kun je niet alleen genieten van een drankje, maar ook van live muziek en leuke feestjes. Het terras aan het water is een fijne plek om de zonsondergang te bewonderen.

Trouw Amsterdam

Locatie: Waddenplein 6

Trouw Amsterdam is een trendy bar met een industrieel interieur en een uitgebreide drankkaart. Hier kun je terecht voor bijzondere cocktails en speciaalbieren.

Avondevenementen

Naast de gezellige bars en cafés op het eiland, worden er ook regelmatig leuke avondevenementen georganiseerd waar je je kunt vermaken tot in de late uurtjes. Denk aan feesten, live muziekoptredens en culturele evenementen. Hier zijn een aantal aanraders:

Vlieland Live

Locatie: Diverse locaties op het eiland

Vlieland Live is een jaarlijks terugkerend muziekfestival waar verschillende nationale en internationale artiesten optreden. Het is een feest voor muziekliefhebbers en een gezellige avond uit.

Beachvolleybal Toernooi

Locatie: Badweg 59

Het jaarlijkse Beachvolleybal Toernooi op Vlieland is een sportief evenement waar teams strijden om de eerste plaats. Na afloop van de wedstrijden is er vaak een gezellig feest op het strand.

Oud & Nieuw Feest bij de Bolder

Locatie: Willemspad 9

Het Oud & Nieuw Feest bij De Bolder is een legendarisch evenement waar het hele eiland naartoe komt om het nieuwe jaar in te luiden. Met live muziek, vuurwerk en champagne is het een onvergetelijke avond.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen avond in een knus café of juist wilt feesten tot in de vroege uurtjes op een van de evenementen, het nachtleven op Vlieland heeft voor ieder wat wils. Probeer zeker een aantal van deze hotspots en evenementen uit tijdens je verblijf op het eiland. Ik beloof je dat je een geweldige tijd zult hebben!

Geniet van het bruisende nachtleven op Vlieland!

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *